Succesvol zaken doen op internet

Content4all, uw ervaren partner voor e-business, product management en content beheer

SEO: content, media, traffice, keywords, analyse, ranking

Content beheer

Uw webwinkel is klaar. Alle productinformatie van uw volledige assortiment wordt op dagelijkse basis geactualiseerd. Het ontwerp van de site voldoet aan alle voorwaarden met betrekking tot gebruiksgemak. Uw klanten zijn enthousiast en zetten positieve recenties op uw website. Toch neemt het aantal nieuwe klanten nauwelijks toe. Als u op Google zoekt op een van uw producten, dan wordt uw website pas op pagina 5 vermeld.

Om nieuwe klanten aan te trekken is het belangrijk om gevonden te worden op Google. Goede content is de belangrijkste voorwaarde. Maar de webwinkel moet ook technisch voldoen aan allerlei voorwaarden die Google aan websites stelt. Deze combinatie van inhoud en techniek wordt aangeduid met SEO: Search Engine Optimization.

De ontwikkelingen op internet gaan razend snel. Google publiceert voortdurend nieuwe richtlijnen op het gebied van SEO. Deze richtlijnen betreffen zowel de achterliggende (onzichtbare) techniek van de website als de eisen waaraan de content moet voldoen. Het is een voortdurend punt van aandacht.

Content4all kan u op dit gebied adviseren. Ook kunnen wij controleren of uw webwinkel aan de geldende eisen van Google voldoet. In een overzichtelijke rapportage geven wij u aan op welke punten uw webwinkel goed scoort en op welke punten deze verbetering behoeft. Dit geldt voor zowel techniek als content.